Arrangementer

Næste arrangement:


Kjeld Lauritsen (Hammond) trio feat. Staffan William Olsson (g) og Tom Olstad (dr.)


Koncert og foredrag: Hammondorglet - et forunderligt instrument


Tirsdag d. 14/2 - 2023 kl. 20.00


Nærmere info følger snarest. Men du kan allerede nu købe din billet her :

billetto.dk

Arrangementer 2022

Det er en stor glæde, at vi nu igen kan mødes på Karensdal og nyde god musik, god stemning og masser af nostalgi.

Samtidig er vi også stolte over og glade for at kunne facilitere og arrangere i samarbejde med byens nye kulturforening "KULTURKROGEN" (www.kulturkrogen.dk). For et beskedent årligt kontingent på 50 kr. kan man både støtte et godt formål, men også opnå rabat på foreningens arrangementer, der kan foregå forskellige steder i forskellige rammer.

Foreløbig er der planlagt 2 arrangementer i år på Karensdal.


Fredag d. 20.5 kl. 20.00


Bent Fabricius Bjerre - koncertforedrag med Langelands Trio


Fredag d. 28.10 kl. 20.00


Svaneborg/Kardyb - koncert på Karensdal
Dette bliver et absolut highlight! En stjernestund på Karensdal. Det er lykkedes at få den fremadstormende danske duo Svaneborg/Kardyb til Uldum, og du kan allerede nu sikre dig billet til en fantastisk oplevelse!

Det er SÅ lækker lækker musik. Stilfuldt, elegant, smukt, bevægende, minimalistisk, originalt og gennemført!

Ikke så underligt, at Jonas Kardyb og Nikolaj Svaneborg rider på en bølge og har fået stor succes i både ind- og udland.


Siden de to århusianske musikeres debutalbum, ‘Knob’, udkom i marts 2019, har der været fart på. ‘Knob’ blev ugens album på DR P8 Jazz og landede duoen to priser til Danish Music Awards: Årets Danske Jazzkomponist og Årets Nye Danske Jazznavn for deres ‘meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.’

“Svaneborg Kardyb leverer smukke melodier, organiske overgange med en elektronisk vibe og en afdæmpet coolness. De præsenterede os modigt for en minimalisme med et klart kunstnerisk overskud med et fantastisk og organisk groove og sammenspil, som var både elastisk og dynamisk” Jazz konkurrencen 2019. 

Med allerede 76 spillede koncerter i ind og udland siden debut albummet, samt en kommende showcase til We Jazz Festivalen i Helsinki i December 2020, har Svaneborg Kardyb allerede sat deres solide spor på live scenen og fremtiden tegner lyst.

Et nyt album er lige på trapperne primo november 2022, og duoen turnerer Europa tyndt i dette efterår.


Line up:


Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver
Jonas Kardyb: Trommer & percussion