Arrangementer

Arrangementer 2020

Krogsgaards Kapel + Vigdís Ásgeirsdóttir (ISL)


Lørdag d. 12.9 kl. 20.00

Så sker det igen. Endelig igen!

Krogsgaards Kapel går live på scenen efter 7 års koncertpause, og denne gang i selskab med den islandske sangerinde Vigdís Ásgeirsdóttir som gæstesolist (vokal). 

Repertoiret hentes primært fra den amerikanske sangskat. Jazzstandards der krydres med især guitarist Jakob Hagedorns meget flotte, ofte latininspirerede kompositioner. Som altid er den stærke melodi helt i front, og du kan glæde dig til en aften med smuk, stemningsskabende, råt swingende og yderst lyttevenlig musik. 


Lineup:


Vigdís Ásgeirsdóttir - vokal

Jakob Hagedorn Olsen - guitar

Jesper Blæsbjerg - trompet og flygelhorn

Søren Brønniche - kontrabas

Søren Krogsgaard - tangenter

Jens jakob Ellebæk - trommer


Billet kr. 75. Klik her for billet
Fredag d. 12.6 - 2020 kl. 19.30  Kjeld Lauritsen - Hammond trio AFLYST på grund af Corona-restriktioner.


Ny dato bliver fredag d. 23.4 2021 kl. 19.30


Det er med STOR stolthed og faktisk noget af en drøm, at Karensdal Kultur kan præsentere jazz og blues-organisten Kjeld Lauritsens trio med hhv Per Gade (guitar) og Søren Frost (trommer). Klassemusikere fra den absolutte Superliga og af højeste internationale format. Det bliver ubestridt årets helt store oplevelse - og så i Uldum igen igen..!

Som optakt til selve koncerten vil Kjeld Lauritsen fortælle lidt om hammondorglet, dets historie, facts og anekdoter.
Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 4 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.
Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. med i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.Trioen kompletteres nu af Søren Frost, der efter mange år i Esben Justs band vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter gør ham til det ideelle valg til et hårdtswingende jazz- og bluesband som Hammond Time. Hans kærlighed til New Orleansmusikken i dens mange former bringer desuden et herligt party-element til bandet.